Infotheek Headlines – April 2016

21 april: Bliksemstage naar de Volksbond

maEen aantal leerlingen van V2 (Kiran, Ayman, Eray, Mark, Joyce, Angelie, Lyéndra, Ana ) zijn in het kader van de bliksemstage naar de Volksbond geweest (onder begeleiding van docent Yvonne Sipma)  . Hier kregen zij uitleg over de hulp die de Volksbond biedt aan dak- en thuislozen en aan anderen met problemen in onze samenleving. Het was een goede en leerzame stage en dat geldt niet alleen voor onze leerlingen. De impressies zijn geschreven door Ayman en Erray en door Lyendra en Kiran. De items zullen later in bewerkte vorm blijvend op de site van de Volksbond ter vinden zijn

11 april: Een succesvolle en een zonovergoten sportdag in olympisch Stadion: 

IMG_8214

 

Infotheek Special That Sugar Film 1 Infotheek Special: ‘That Sugar Film’

 

 

 

 

logoinfokopie Nieuwsbrief Nr. 108 – April 2016