Infotheek Headlines Oktober 2015

image004Infotheek Nieuwsbrief nr 102 Oktober 2015

 

 

_________________________________________________________________________

dance4life%20logoDe jaarlijkse dance4life scholenactie start op de deelnemende scholen met een gastles van het dance4life-tourteam. Tijdens deze les, die wordt gegeven door een gastdocent en een jongere uit Kenia, brengt dance4life jongeren letterlijk en figuurlijk in beweging en krijgen jongeren informatie over de wereldwijde aidsproblematiek. Na het tourbezoek gaan de leerlingen aan de slag met dance4life, onder andere door het organiseren van geldinzamelingsacties waarmee de voorlichtingsprojecten van dance4life in Afrika ten zuiden van de Sahara mogelijk wordt gemaakt. Op 5 oktober 2015 vinden de dance4life gastlessen plaats bij ons op school. De scholenactie wordt op 1 december – Wereld Aids Dag – afgesloten met het dance4life event 2015.  Alle jongeren die met hun acties minimaal €50,-  hebben ingezameld voor de voorlichtingsprojecten van dance4life worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Een kopie van deze informatie gaat ook naar de ouders en verzorgers. De betrokken mentoren en de receptie krijgen een boekje met extra info. zie hier info en actietips

image4Bij Ma op Maandag 5 oktober
zie Verslag hier